Новини компаній

Повинен МФО чи банку велику суму? Допоможемо реструктуризувати чи списати борги!

Офіційна юридична компанія ТОВ «ЮрЦЗБ» надає допомогу з врегулювання проблемних кредитів у МФО та банках. Запишись на безкоштовну консультацію "Як закрити кредити вигідно".

кредит від Moneyveo на Укрпошті

Компанія Moneyveo додала новий спосіб оплати кредиту з 1 серпня через 4000 відділень Укрпошти. Тепер сервіс стане ще більш комфортніше!

Наталя Клевакіна, директор компанії ССloan, отримала нагороду "Експерт року в сфері FinTech", за версією Міжнародного Фінансового Клубу "Банкір". Церемонія нагородження пройшла в рамках Всеукраїнського конкурсу «International Forum of Digital Banking Leaders - 2021», який пройшов 12 травня в Києві.

Moneyveo знову підкорює вершини в digital-рейтингу мікрофінансових компаній журналу Banker.ua, де зайняли лідируючі позиції відразу в трьох номінаціях.

Moneyveo піклується про тих, хто найбільше потребує допомоги - хворих дітей, бездомних тварин, військових на реабілітації і передової.

ПриватБанк открыл кредитование предпринимателей

ПриватБанк відкрив кредитування підприємців та МСБ за програмою державних гарантій. Відтепер бізнес-клієнти, які підходять під критерії, затверджені Постановою Кабінета Міністрів №1151 від 25.11.2020, зможуть отримувати фінансування в ПриватБанку з частковим забезпеченням державними гарантіями.

Прибыль ПриватБанка в 2020 году снизилась до 25,3 млрд грн

ПриватБанк за попередніми результатами роботи у 2020 році отримав 25,3 млрд грн прибутку, що на 7,3 млрд грн менше, ніж попереднього року.

Навчання – запорука зростання людини. Якісне навчання – шлях до сталого розвитку всього суспільства та нації. Саме освітні проєкти є одним з основних показників культурно-соціальної відповідальності Moneyveo.

Miloan вирішили разом з вами згадати все приємне, що сталося між нами за останній рік: події, факти, цифри, новинки.