Мгновенный кредит на карту онлайн без отказа
avanscredit
кредит до 25000 грн.
tengo
кредит до 23000 грн.
credit kasa
кредит до 50000 грн.
credit7
кредит до 30000 грн.

Кредити без відмови на карту онлайн вже давно стали невід'ємною частиною нашого життя — ми використовуємо їх для побутових та медичних витрат, для розваг та купівлі різних товарів.

Сьогодні все більше людей вибирають моментальні кредити для отримання грошей на карту, як альтернативу класичним кредитам від банків, але все ще залишаються ті, хто не розуміє всіх плюсів таких позик.

Якщо ви сумніваєтеся, чи варто брати миттєвий мікрокредит, ми можемо надати вам цілих п'ять причин:

  1. Це вигідно. Можливо, мікрофінансові організації видають гроші на картку в кредит під вищий відсоток, ніж банки, але вони пропонують інші вигідні умови, такі як моментальну видачу, участь у різних акціях та програмах лояльності, а також знижки та подарунки. Правильно вибираючи компанію кредитора, можна заробити багато корисних бонусів. До того ж, компанії-кредитори можуть видати невелику суму грошей на картку, тоді як банки орієнтуються на великі кредити.
  2. Це просто. Для того, щоб отримати миттєвий кредит онлайн на картку в звичайному банку, вам потрібно буде збирати велику кількість документів. Якщо вам не потрібна вся ця бюрократична тяганина, то ви можете звернутися за позикою до мікрофінансової компанії — для отримання позики потрібен лише паспорт та ІПН.
  3. Це миттєво. На отримання невеликої суми грошей на картку піде приблизно 15-30 хвилин, що набагато швидше, ніж отримати кредит у банку чи ломбарді.
  4. Це зручно. Всі операції можна провести онлайн, не відходячи від монітора, а потім швидко отримати гроші на картку - забудьте про черги у банківських відділеннях та бесіди з працівниками. До того ж, багато мікрофінансових компаній працюють цілодобово, що може бути дуже корисним, якщо гроші знадобляться терміново — наприклад, на ліки чи медичні послуги.
  5. Це є універсальним. На українському ринку працює велика кількість мікрофінансових компаній, які можуть надати моментальну позику грошей на картку. Кожна з них має свою специфіку роботи та цільову аудиторію. Потрібно знайти 500 гривень на вечерю? Ви зможете отримати ці гроші на картку вже за 15 хвилин. Потрібно профінансувати малий бізнес, але банк не дає кредиту? Знайдіть мікропозик до 15000 гривень з мінімальним пакетом документів і почніть свою справу!
amigo
перший кредит:
15000грн - 0.01%
сума кредита:
1000 - 23000грн
строк кредиту:
120 - 365 днів
finsfera logo
перший кредит:
8000грн - 0.01%
сума кредита:
100 - 18000грн
строк кредиту:
1 - 365 днів
ШвидкоГроші
перший кредит:
20000грн - 1.00%
сума кредита:
600 - 30000грн
строк кредиту:
1 - 365 днів
avanscredit
перший кредит:
20000грн - 0.01%
сума кредита:
1000 - 20000грн
строк кредиту:
1 - 365 днів
Нові Кредити
перший кредит:
10000грн - 1.99%
сума кредита:
1000 - 10000грн
строк кредиту:
2 - 365 днів
klt-credit
перший кредит:
5000грн - 0.01%
сума кредита:
1500 - 20000грн
строк кредиту:
1 - 365 днів

ВСІ ПРОПОЗИЦІЇ

Який термін кредиту?

  • Мінімальний термін кредиту: 7 днів
  • Максимальний термін кредиту: 365 днів
  • Продовження кредиту (пролонгація): є

До кінця терміну кредиту клієнт може внести оплату за нараховані відсотки або закрити кредит повністю.

Приклад розрахунку онлайн кредиту*

  • Сума кредиту: 10 000 грн.
  • Термін кредиту: 30 днів
  • Відсотки на день: 1,40%
  • Переплата за кредитом: 4200 грн.
  • Підсумковий розмір платежу: 14200 грн.

*Приклад розрахунку онлайн кредиту ґрунтується на середніх значеннях серед представлених на сайті МФО

Хто може оформити онлайн кредит?

Ви маєте право подати заявку на отримання кредиту, якщо ви:
  • Громадянин України
  • У віці від 18 до 65 років.
  • Наявність мобільного телефону
  • Наявність паспорта (або ID-картки) та ідентифікаційного коду
  • Наявність банківської картки
  • Працюєте та отримуєте стабільний дохід

Як оформити миттєвий кредит та отримати гроші на картку?

Користуватися мікропозичок дуже просто. Спочатку оберіть будь-яку компанію, яка видає гроші на картку. Уважно ознайомтесь із умовами кредитування. Якщо вас все влаштовує, переходьте до оформлення позики. Після короткої реєстрації на сайті вас попросять заповнити невелику анкету, де потрібно буде вказати паспортні дані, ІПН, а також зробити прив'язку банківської картки, на яку надходитимуть кошти. Гроші на карту надійдуть вже через 15-30 хвилин після заповнення анкети.

Отримати таку позику набагато простіше, ніж у банку — відсоток схвалення заявок до мікрофінансових компаній становить 90-95%. Отримати гроші на картку мають шанс навіть ті, хто числиться у «чорному списку» боржників.

Щоб не витрачати час на пошук кредиторів, які видадуть вам моментальний мікропозик на банківський рахунок і уникнути неправдивої інформації, ми рекомендуємо користуватися сервісом КредитОнлайн. Це зручний спосіб знайти свіжі та докладні дані про умови кредитування у тій чи іншій компанії. Ми маємо інформацію про всі компанії, що видають миттєві позики на карту в Україні. Користуючись нашим сайтом, ви ніколи не потрапите на шахраїв — усі МФО, представлені на "Кредит Онлайн", є надійними та шанованими кредиторами, які мають державну реєстрацію та видають моментальні мінізайми на картку в рамках українського законодавства.

Вибирайте "Кредит Онлайн" для пошуку швидких, безпечних та зручних миттєвих позик грошей на картку!