avanscredit
кредит до 25000 грн.
tengo
кредит до 23000 грн.
credit kasa
кредит до 50000 грн.
credit7
кредит до 30000 грн.

Якість кредитної історії позичальника є одним з ключових параметрів при видачі кредиту. Щоб збільшити ймовірність схвалення кредиту необхідно дізнатися свою кредитну історію (рейтинг), і найпростіший спосіб - через ПриватБанк.

Багато українців використовують сервіси ПриватБанку для своїх повсякденних потреб, включаючи поповнення рахунку на мобільному телефоні, оплату комунальних послуг, інтернету, переказ коштів на іншу карту, покупку авіа / залізничних квитків та ін. Крім уже перерахованих послуг через ПриватБанк можна дізнатися свою кредитую історію (рейтинг ), і для цього надаються наступні способи:

  • через інтернет-банкінг Приват24, в особистому кабінеті, у вкладці «Мої рахунки»;
  • через мобільний додаток Приват24 на смартфоні.

Запит на кредитну історію через ПриватБанк є платним і складає 50 грн, але це простий і швидкий спосіб отримання важливої інформації про себе, перш ніж звертатися за кредитом. Адже відповідь на запит приходить протягом години.

Яка відмінність кредитного рейтингу і кредитної історії?

Не всі користувачі банківських послуг через свою недостатню фінансової грамотність розуміють відмінність між кредитною історією і кредитним рейтингом. Насправді це два пов'язані поняття, але кардинально відрізняються між собою.

Кредитна історія являє собою повну інформацію про фінансову діяльність людини, пов'язану з кредитуванням (від дати оформлення першого кредиту до поточного періоду). У ній зберігаються відомості про те, коли бралися кредити, в якій сумі і на який термін, як виконувалися, чи були прострочення за кредитами і чи є борги і багато іншого.

Кредитний рейтинг визначає кредитоспроможність позичальника. Спеціальна програма виходячи із заданих параметрів визначає рівень платоспроможності позичальника. Таким чином банк, бачачи кредитний рейтинг клієнта, може дізнатися, чи готовий позичальник до видачі кредиту і чи потрібно його видавати.

Чи можна поліпшити кредитну історію в ПриватБанку?

Виходячи з найпоширеніших причин відмови в кредитуванні, погана кредитна історія часто стає приводом відмовити позичальникові в кредиті. Тому перед тим, як звернутися за фінансуванням, найкраще реабілітувати свою кредитну історію.

Щоб впоратися з таким завданням, важливо зарекомендувати себе як сумлінного позичальника. Першим кроком потрібно оформити кредитну картку з мінімальним кредитним лімітом, успішно нею користуватися і своєчасно погашати кредитний ліміт. Згодом можна збільшити кредитний ліміт, продовжуючи виконувати умови кредитування і не допускати порушень термінів виплати кредиту. Як наслідок, це призведе до поліпшення кредитної історії, що допоможе налагодити довірчі відносини з банком і отримати бажаний кредит.

Що робити, якщо в банку відмовили в кредиті?

Трапляється так, що банк відмовляє в кредиті без пояснення причини свого рішення. До такого розвитку подій повинен бути готовий кожен позичальник, і в якості вирішення проблеми з нестачею грошей завжди буде актуальним онлайн сервіс кредитування. Тут можна оформити кредит уже від 18 років, отримати кредит без довідок і під 0 відсотків. Сума першого кредиту може досягати до 6 тис.грн, що значно більше допустимого ліміту по кредитних картах в банку. Схвалення по кредиту на онлайн сервісі кредитування отримують більшість клієнтів сервісу, що робить його універсальним засобом для вирішення проблем з грошима для всіх категорій населення незалежно від віку і працевлаштування.