avanscredit
кредит до 25000 грн.
tengo
кредит до 23000 грн.
credit kasa
кредит до 50000 грн.
credit7
кредит до 30000 грн.

CreditPlus - міжнародна фінансова компанія, одна з найуспішніших на українському ринку мікрокредитування. Послуги Кредит Плюс користуються популярністю, оскільки поєднують якісний європейський сервіс, адаптований до українського клієнта.

Позичальнику пропонують комфортні умови кредитування: лояльні умови погашення, розумну процентну ставку, а також різні бенефіти за користування сервісом. Клієнтам доступні послуги пролонгації та реструктуризації в індивідуальному порядку.

Що потрібно для оформлення кредиту в CreditPlus

Оформити кредит плюс онлайн можна перебуваючи в будь-якій точці України. Кредит Плюс — діджитал-компанія, отже, сервіс доступний цілодобово без вихідних. Компанія використовує в роботі передову техніку - перебої в системі практично дорівнюють нулю. Позичальник може без проблем оформити кредит будь-якої миті.

Щоб взяти кредит у Credit Plus, потрібно відповідати двом вимогам: бути громадянином України віком від 18 до 65 років. Наявність офіційної (або неофіційної) роботи не має значення. Кредит онлайн можуть взяти студенти (наприклад, навчання), тимчасово безробітні, пенсіонери та інші категорії населення.

Клієнту не потрібно підтверджувати свою платоспроможність або надсилати довідку з місця роботи. Проблемна кредитна історія – не визначальний фактор. У Creditplus розглядають всі подані заявки, і 80% їх схвалюють.

кредит у Кредит Плюс

Як оформити перший кредит

Кожен новий клієнт Credit Plus може оформити кредит онлайн кредит плюс за акційними умовами. Це ставка 0,01% на день - так званий "безвідсотковий" кредит. Після закінчення терміну позичальник поверне тільки ту суму, яку позичав, плюс символічну суму зверху.

Порогова сума першого кредиту – 10 тисяч гривень, термін – до 30 днів. Щоб отримати гроші, потрібно пройти коротку реєстрацію. В анкеті — прості питання: ПІБ, дані паспорта та ІПН, номер банківської картки, контакти тощо. Спочатку заявку розглядає система. Якщо до неї виникнуть додаткові питання, вона переходить до верифікаторів – фахівці детальніше аналізують анкету.

Як правило, скоринг та ручна перевірка займають від 7 до 15 хвилин. Після прийняття позитивного рішення на телефон позичальника прийде SMS. З його допомогою слід підтвердити договір. Коли клієнт набере код, документ набуде чинності.

Як оформити повторний кредит

Після оформлення першого клієнта з'явиться особистий кабінет. З його допомогою можна скоротити час очікування на рішення до 5 хвилин. Клієнту не потрібно знову проходити всі етапи реєстрації. Всі дані після попереднього подання вже зберігаються в базі, а значить, такі заявки розглядаються позачергово.

Умови повторного кредиту змінюються — гранична сума зростає до 15 тисяч. Ставка – 1,9%. Термін залишається таким самим - до 30 днів. Постійні клієнти отримують особливі переваги – вони можуть брати участь в акціях та отримувати знижки чи призи. Детальніше про бенефіти далі.

кредит у Кредит Плюс

Які переваги - бенефіти для постійних клієнтів CreditPlus

Постійні клієнти підпадають під програму лояльності. Позичальника чекають персональні знижки, якщо він дотримується термінів погашення кредитів і успішно закриває їхню кількість.

Наприклад, можна отримати промокод на повторний кредит зі знижкою 25%. Усі дисконти підбирають індивідуально для найлояльніших клієнтів.

CreditPlus регулярно проводить різноманітні акції. Наприклад, остання весняна — айфон за пролонгацію кредиту. Раніше це були інші промо, які можна було отримати різні гаджети. Клієнти можуть стежити за оновленнями та бути в курсі всіх акцій — для цього потрібно підписатися на сторінку CreditPlus у фейсбуці та переглядати розсилки на поштою.