Особистий досвід

Чому кредит в інтернеті цілодобово зручніший, ніж у реальному відділенні?

Наш сервіс пропонує вам взяти онлайн кредит цілодобово без відмови на карту без фото. Ми працюємо по всій Україні. Максимальна сума кредиту до 50 000 грн.

Кредити на картку від приватних осіб чи МФО?

Незважаючи на те, що більшість населення країни має певні кредитні зобов'язання, добрій половині з них надано статус «несумлінної». До цих лав потрапляють не лише ті громадяни, які свідомо не платять борги.

Кредитування і кредитні установи набирають все більше популярності серед звичайного населення. Вибираючи заклад для оформлення позики, потенційні клієнти частіше роблять вибір на користь мікрофінансових організацій (МФО), ніж на користь банків. І на це є безліч причин:

CreditPlus - міжнародна фінансова компанія, одна з найуспішніших на українському ринку мікрокредитування. Послуги Кредит Плюс користуються популярністю, оскільки поєднують якісний європейський сервіс, адаптований до українського клієнта.

Чи пам'ятаєте ви, як отримували першу зарплату? Не просто гроші за підробіток після навчання, а справжню зарплату за справжнісіньку роботу повний робочий день. Я цей день пам'ятаю дуже ясно. Моя зарплата тоді навряд чи когось вразила б, але мені ця сума здалася просто величезною. Раптом виявилося, що за два тижні я заробила більше, ніж за пару місяців підробітку під час навчання. Іншими словами, я стала багата!