Акції та знижки компаній

Дивись всі знижки і акції від МФО і банків України в одному місці - Кредитолайн. Бери кредит під мінімальний відсоток. Використовуй промокодом.

Як загадати бажання і щоб воно збулося? Загадуйте в Cashberry! День народження в Кешбері, а мрії збуваються у вас! Для цього просто перейдіть за посиланням і напишіть, на яке "ХОЧУ" у вас не вистачає коштів.

CCloan не перестає піклуватися про ваше фінансове благополуччя і дарує гарний настрій за допомогою нового розіграшу "Оксамитовий сезон з CCloan"!

Хочете безтурботного життя круглий рік і так, щоб не залежати від зарплати? З Moneyveo все можливо! Компанія оголошує нову акцію «кайф цілий рік - Moneyveo платить», де можна виграти зарплату без праці - щомісяця протягом року! А це в сукупності більш 100000 грн!

Credit7 проводит акцию «техно лето с Credit7» с 7 июня 2021 по 30 августа 2021

Становись одним из счастливых обладателей iPhone12 вместе с iSummer от Dinero

Компанія Dinero вигадала, як зробити незабутнім літо 2021 для своїх клієнтів - розігрувати по одному iPhone12 щотижня!

Проведіть весну з Cashberry, а літо зустріньте в Карпатах! Такий подарунок підготували для своїх клієнтів Cashberry незабутню подорож на двох в Українських Карпатах, а також інші подарунки.

Альфа-банк Cash'U CLUB

В останній місяць весни заплануйте свої покупки у Альфа-банку з вигодою, вибравши відповідні категорії в Cash'U CLUB та отримуйте за ними кешбеки протягом травня.

Dinero оновлює ціни на сертифікат за програмою лояльності

Компанія Дінер влаштувало тимчасове зниження цін на свої сертифікати за програмою лояльності. Тепер сертифікати на знижку доступні за меншу кількість бонусів.

Вже скоро почнеться теплий сезон і пригоди. Манівео розігрує новий призи: електросамокат і кабріолет! Драйвовий сучасний транспорт уже може стати вашим